Corona mooi in beeld

Corona mooi in beeld

Rosemarie van Bentum is al jaren een veel gevraagde fotograaf in de Polder en omstreken. Van bruidsfotograaf tot schoolfotograaf, van gezinnen tot bedrijfsfotografie, Rosemarie is er in thuis. En toen kwam de coronacrisis. Ook bij haar raakte de agenda steeds leger.

Maar bij de pakken neer ging ze zeker niet zitten. Rosemarie vertelt: “al snel broeide bij mij het idee om deze hele situatie vast te gaan leggen. Maar wel op een manier zodat het voor iedereen over 20 jaar nog herkenbaar is.” Daardoor was de keuze snel gemaakt voor de kappersbranche, een branche die ook flink geraakt werd in deze periode. Maar het is ook een branche die iedereen aanspreekt en waarin je kan jezelf kunt verplaatsen. “Van hoeveel mensen ik wel niet gehoord heb ‘ik voel me weer mens nadat ik weer bij de kapper geweest ben’ is ontelbaar”, aldus Rosemarie.

De keuze werd gemaakt voor Nicole’s Kapsalon. Zelf komt Rosemarie hier vaak om foto’s te schieten van bruidjes. Daarnaast was ze op zoek naar een bedrijf uit de polder en is Nicole ook nog eens polderse. Kan het nog mooier? Na het uitleggen van haar idee was Nicole dan ook gelijk enthousiast en stond de deur voor Rosemarie meteen open. Dat gevoel van welkom zijn was er ook bij het team van Nicole, waardoor ze samen een mooie reportage hebben kunnen maken.

Rosemarie is meerdere keren bij de kapsalon geweest om zo elke fase mooi vast te kunnen leggen. In eerste instantie zou de kapsalon tot 20 mei dicht blijven, echter werd dit vervroegd en moesten de (her)openingsfoto’s toch nog sneller geschoten worden dan gedacht. Zoals je kunt zien op één van de foto’s hieronder, is het team van Nicole’s kapsalon alweer op volle toeren bezig om iedereen op een zo veilig mogelijke manier te voorzien van een nette look.

 Uiteraard zijn dit niet alle foto’s. Op de website van Rosemarie van Bentum staat een hele mooie slideshow. Klik hier om meteen een kijkje te nemen en zie de mooie, vastgelegde beelden van deze bijzondere periode.

De zaak is gesloten tot 20 mei
Uiteraard werden de klanten voorzien van producten en tips door het team
Weer open en ondanks alle richtlijnen en regels tijd voor lolletje met de klant groot of klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *