De allerlaatste alweer….

Aan al het leuks en moois komt een einde, zo ook aan mij blogs….. 

Ik ben inmiddels weer lekker begonnen, we zijn weer helemaal terug van weggeweest. We pakken de draad gewoon weer op waar we gebleven waren. Nog 2 keer fietsen, nog 2 keer Lipo 3 en nog maar 2 keer in het drainage pak.

Maar eerst bespreken Karin en ik de afgelopen weken en mag ik de weegschaal op. Blij weer terug te zijn, begin ik na een fijn gesprek met Karin met goede moed aan mijn fiets avontuur en dan merk je toch hoe snel je conditie minder wordt. Maar we zijn er niet voor niets en fietsen dus lekker door. Uiteraard met mijn VOE SLIM broekje aan. Wat voor een broekje? Ja aan het begin van dit gehele traject geeft Karin je de keuze om dit broekje in combinatie met een ochtend cream van KLAPP de repagen body thermo gel en een avond cream de repagen body cinnamon cream te gebruiken en te dragen. Het grote voordeel hiervan is dat het broekje en de creams meehelpen aan de doorbloeding en hoe beter de doorbloeding, hoe sneller het vet en de afvalstoffen afscheid nemen van het lichaam. En dat is tenslotte wat we willen, dit broekje draag je vooral als je in beweging bent zodat de stof en de stoffen in het broekje het beste hun werking kunnen doen. Ja en als je dan 25 min volgas aan het fietsen bent, dan is het broekje helemaal op zijn plaats en kan het zijn werking niet beter doen dan dat het doet! Het enige nadeel is dat je zo onwijs zweet dat het niet mogelijk is om het broekje deze dag nog te dragen, maar dat is tenslotte een luxe probleem. Thuis even door een sopje halen en op het rekje laten drogen, en de volgende morgen kan hij zo weer aan! Ik heb het broekje als fijn ervaren het zit wel heel strak om je heen maar ik had daar geen hinder van, al moet ik wel heel eerlijk toegeven met deze tropische dagen heb ik het broekje ook niet gedragen.

Net zoals alle weken vliegen deze weken ook zo weer voorbij en voordat we het weten kom ik afgelopen vrijdag voor de laatste keer bij Karin binnengelopen. In totaal een periode van 6 weken leuk bewegen, want het intensiteitsniveau bepaal je geheel zelf. Ik mocht 12 maal plaats nemen op de fiets, en ik heb hem echt af en toe wel vervloekt maar oh wat ben je toch weer blij als je de eindstreep haalt! De Lipo 3 is echt een top apparaat. Je hoeft daar dus niks voor te doen en je vetcellen blijven weg, elke vrouw wil toch zo’n apparaat thuis hebben. Ja en dan mijn allerbeste vriend het “Lymfedrainage pak” elke keer een ritsje strakker. Helaas nog niet het allerstrakste ritsje maar hoe heerlijk is het dat de rits eerst nog moeilijk dicht gaat en uiteindelijk bijna uit zichzelf naar boven rolt! En mijn lichaam alleen maar zachter en zachter wordt omdat die jarenlange opgestapelde afvalstoffen nu eindelijk afscheid willen nemen! In totaal laat ik in 6 weken 12 kg bij Karin achter en is mijn heup omvang geslonken met 8 cm. En het allerfijnste is dat mijn vetpercentage met 6% is gedaald, en mijn conditie weer lekker aan het pieken is!

Mijn missie, en ik kan wel zeggen onze missie is geslaagd. Anika is haar overtollige kilo´s kwijt en ik heb eindelijk de oplossing gevonden om mijn afvalstoffen los te raken. We mogen elke twee weken bij Karin terugkomen om te kijken hoe we ervoor staan. Ik heb inmiddels de racefiets weer gevonden en met de opgedane conditie ga ik naast de krachttraining deze zomermaanden lekker buiten fietsen. En wie weet van de winter wel weer warm bij Karin en haar schoonheidssalon i Care op haar fiets tussen de infrarood belichting!

Twijfel je nog? Bel eens met Karin ik weet zeker dat haar deur ook voor jou openstaan!

Een gedachte over “De allerlaatste alweer….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *