De belbus rijdt vanaf 1 juli weer volop!

De persconferentie van 24 juni betekende goed nieuws voor de belbus per 1 juli (woensdag). Met inachtneming van het bekende credo ‘beter voorzichtigheid nu, dan spijt achteraf’, betekent dit voor de belbus en de klanten dat alle voertuigen weer kunnen worden ingezet.

De belbus kan weer combinatieritten doen. Ze zijn weer inzetbaar voor rolstoelvervoer, alle zitplaatsen zijn weer beschikbaar.
Het gebruik van een mondkapje wordt geadviseerd bij privé vervoer. Dit geldt dus ook voor de belbus. De klant moet zelf zorgen voor een mondkapje. Voor noodgevallen zijn er mondkapjes in het voertuig aanwezig.

Bij het aannemen van ritten wordt er geïnformeerd naar de gezondheidssituatie en er wordt geadviseerd om een (eigen) mondkapje te dragen. Alle bestemmingen zijn weer bereikbaar en toegankelijk voor zover weer operationeel.

Uiteraard moet jij als klant zijnde, zelf nagaan of je op de bestemming terecht kunt. Een dringend verzoek aan jou als klant is om zoveel mogelijk buiten de spits te reizen en dus ook, indien mogelijk, afspraken te maken buiten de spits.

Denk jij nu: ‘He, die belbus, daar zou ik ook wel op willen rijden’, dan kan dat. De belbus is namelijk altijd op zoek naar vrijwilligers. Je kunt je aanmelden bij de belbus op nummer 0224 422140 of secretariaat@belbusnoordkop.nl of via de website van de belbus www.belbusnoordkop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *