De deuren van Autovakmeester Schaap gaan open

Wij hebben jullie even terug al geïnformeerd over de verhuizing, maar nu is het moment echt daar. Autovakmeester Schaap opent vanaf morgen 10 augustus zijn deuren in Anna Paulowna en wel aan de Molenvaart 357. Reden voor een ritje naar ’t Zand om te onderzoeken of de familie klaar is voor deze mooie stap.

Zin in
“Nou en of, we staan te popelen om de deuren open te gooien voor iedereen. Alles is inmiddels over en ingericht en we staan klaar om iedereen onze oude en vertouwde service te bieden vanaf deze mooie nieuwe locatie”, aldus Aad Schaap.

“Het is jammer dat we momenteel nog volop in de coronaperiode zitten, wat ons dan ook heeft doen besluiten om geen groot openingsfeest te geven. Jammer, ” zegt Kevin Schaap “maar wel de juiste beslissing. Uiteraard is iedereen die nieuwsgierig is wel van harte welkom om maandag 10 augustus gezellig langs te komen.”

Extra service
De service blijft zoals we dat gewend zijn van het team van de Autovakmeester. Door de nieuwe locatie is het nu echter ook mogelijk om campereigenaren te voorzien van professionele, vakkundige, persoonlijke, betaalbare, open, eerlijke en gegarandeerde service.
De autowasstraat in ’t Zand blijft gewoon bestaan, het is zelfs mogelijk om daar te pinnen. Het wordt je alleen nog maar makkelijker gemaakt bij Autovakmeester Schaap!

Bij deze wensen wij Autovakmeester Schaap heel veel succes en werkplezier op de nieuwe locatie aan de Molenvaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *