De officiële opening Polderhofje Anna Paulowna


Vrijdagmiddag 05 juli was het zover, de officiële opening van het Polderhofje in Anna Paulowna. Alle inwoners van het hofje waren er klaar voor, de laatste hand aan planten en bloemen voor de deuren en ramen werden nog gedaan. Rond de klok van 15.30 uur stroomde het hofje vol met genodigde van de inwoners en van initiatiefneemster Jennifer Hofmeijer.

Op deze prachtige zonnige vrijdagmiddag stonden familieleden, kennissen, vrienden, aannemers, architecten, bouwvakkers en diverse andere mensen klaar voor het heugelijke feit. Na een prachtig woordje van Jennifer over de reis naar het hofje toe en over de inwoners was daar het woord aan 1 van de inwoners met een dankwoord naar Jennifer toe. Alle inwoners hadden in het geniep ook nog een mooi lied ingestudeerd onder begeleiding van heus accordeon spel werd Jennifer en hofje bezongen, en na de overhandiging van een prachtige bos bloemen en wat lekkers, was daar dan echt het moment. Alle inwoners stonden naast elkaar en bij elkaar en met het aftellen van 10 naar 0 was daar de klap op de knop en knalde er twee prachtige kanonnen met gouden confetti en slierten de lucht in. Polderhofje in Anna Paulowna is nu echt officieel onderdeel van het dorp Anna Paulowna en hoe!

Alle genodigde waren het er over eens, wat is het mooi geworden en wat moet dit fijn wonen zijn voor de oudere onder ons. Het feestje barstte los met een drankje en een zanger, was het een prachtige middag. Naderhand was er voor genodigde nog een barbecue en werd er gezamenlijk gegeten. De middag was meer dan geslaagd en er kan met veel plezier op teruggekeken worden, de reis ernaar toe was lang niet altijd even makkelijk maar het hofje staat er! Bent u nou nieuwsgierig naar hoe het er nu uitziet, overdag kan u rustig eens het hofje binnenwandelen om het te bekijken.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *