De verbindende schakel tussen mens en professional

Noordkopvoorelkaar.nl is een initiatief van Wonen Plus Welzijn en MEE & de Wering in samenwerking met de gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties en organisaties op het gebied van sport en onderwijs.

Noordkopvoorelkaar.nl is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in de gemeente Hollands Kroon, Schagen en Den Helder. Hier kunnen alle vragen naar en aanbod van vrijwilligerswerk gevonden worden. Het is een soort marktplaats, maar dan voor hulp, klusjes en ondersteuning.

De hulpvraag en het hulpaanbod kunnen structureel of incidenteel zijn, klein of groot. Zoekt u bijvoorbeeld iemand die regelmatig een kopje koffie met u wilt drinken, of eens in de zoveel tijd kan helpen met de tuin? Of wilt u graag als vrijwilliger aan de slag als maatje, of bij een sportvereniging of zorginstelling of ben je als scholier op zoek naar een Maatschappelijke Stage? Noordkopvoorelkaar.nl is er voor iedereen! Ook geeft de website informatie over vrijwilligerswerk en biedt het de mogelijkheid om cursussen en bijeenkomsten aan te kondigen.

Bij het Vrijwilligerspunt Schagen/Hollands Kroon in Markt 18, Torenstraat 1A in Schagen kunt u op maandag, dinsdag of donderdag van 10.00 tot 12.30 uur terecht voor hulp of advies bij het zoeken naar geschikt vrijwilligerswerk of voor het plaatsen van een hulpvraag via Noordkopvoorelkaar. Mailen kan ook naar info@noordkopvoorelkaar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *