Dieren-ZZP’er Donna levert allerlei diensten voor dieren

Donna Pruisscher (21) heeft een passie voor dieren. “Ik ben afgestudeerd als dier- en veeverzorgster en zorgboerderij-medewerker en ben nu aan het leren voor paraveterinair om mijn kennis en handelingen nog professioneler te kunnen uitvoeren”, stelt de dierenliefhebber zich voor.

“Ook heb ik mijn BHV gehaald en ben ik schapenverloskundige. Verlossen is en blijft een mooi moment. Groot voordeel voor mij is dat schapen en geiten vaak wat krap zijn en mijn dunne, sterke armen er vaak beter tussen passen dan die van de boer zelf!”

Melkveeboerderij
Donna woont op een melkveeboerderij in Haringhuizen vlak bij Schagen. Ze woont daar samen met haar vriend en heeft zelf ook dieren: drie kippen, een pony Floortje en een pony van iemand anders en een een hele lieve poes Loes.

Op vakantie of dagje weg?
Gaat u een dagje weg of op vakantie en kunnen de dieren niet mee? Geen zorgen, dan bent u bij deze dierenliefhebber op het juiste adres. “Je kunt kiezen voor zorg aan huis of je kunt je dier bij mij op de boerderij laten logeren. We zorgen voor gezelligheid, rust en ruimte. Dit geldt alleen voor katten, konijnen en cavia’s, geen honden.”

Hotelkamer voor katten
Speciaal voor de katten is er bij haar op de boerderij een kattenhotelkamer. Donna legt uit: “Dit is een privé hotelkamer die dus alleen voor uw kat of katten is. De kamer is speciaal ingericht voor katten. Leuke klimkast, mandjes, krabpalen, uitkijk op de weiden, speeltjes en een bank.”

Aandacht en verzorging
Ook cavia’s en konijnen kunnen blijven logeren. Zij krijgen een eigen plekje in de schuur of buiten. Met genoeg aandacht, goede verzorging en gezonde tussendoortjes.

“Ik ben ZZP’er voor diverse dierverzorgende diensten, verloskundige (geiten, schapen) en voor agrarische werkzaamheden.”

Open met oud en nieuw
Donna is te vinden op Facebook en Instagram voor meer foto’s en filmpjes: @DienstenVoorDieren. Daar staat ook op wat ze voor mensen kan betekenen: diensten voor dieren (alles voor en met dieren) en agrariër (aardappels, uien en tulpen). De opvang van katten, cavia’s en konijnen is ook vandaag en morgen, met oud en nieuw, open! 

Herplaatsen van dieren
In het weekend is deze doener bovendien bezig met de herplaatsing van dieren, vooral katten en kippen. “Zij zoeken om bepaalde redenen een nieuw happy home. Ik heb er al twee succesvol herplaatst. Daarvoor kun je kijken op de Facebook en Instagram @Dierenherplaatsing NHN. Of kijk op de site: https://dienstenvoodieren.wordpress.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *