Dit jaar geen fysiek HBG

Tot grote spijt van het bestuur van ‘Heel Breezand geeft’ kan de zo succesvolle veiling dit jaar niet fysiek doorgaan. Vol trots waren ze dat dit jaar de datum van de veiling al zo vroeg vast stond, op 9 oktober zou iedereen weer zijn en haar uiterste best doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de St. Jan kerk en sportvereniging ZAP. Maar ook hier gooit corona roet in het eten…

Uiteraard houdt het bestuur zich aan de maatregelen vanuit de RIVM en daarom hebben ze moeten concluderen dat het dit jaar niet haalbaar is om op een veilige manier dit evenement te organiseren. Zoals een ieder gewend is, zijn het altijd gezellige avondjes waarbij iedereen gezellig met elkaar kletst, de drankjes worden persoonlijk bij je gebracht en ook de gekochte goederen worden veilig bij je gebracht. Met deze punten in het achterhoofd zijn de gezondheidsregels niet te waarborgen en is de moeilijke keuze gemaakt.

Maar kan ik dan helemaal niks doen?
Jazeker wel! Omdat de veiling fysiek niet door kan gaan, vraagt het bestuur om in plaats van goederen te schenken of te bieden, dit jaar een financiële schenking/bijdrage te doen. Zo hopen zij de kerk en de ZAP toch een steuntje in de rug te kunnen geven in ook voor hen zware tijden. Help jij mee?

Je kunt je bedrag overmaken naar bankrekening NL 09 RABO 0308 6857 09 t.n.v. Stichting Breezand Samen Sterk

Namens het bestuur van Heel Breezand Geeft St. Jan kerk en sportvereniging ZAP onwijs bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *