Dit jaar helaas geen uitvoering van Ons Toneel

De cast van Ons Toneel was al enkele maanden aan het repeteren voor hun nieuwe stuk in 2020. Maar helaas door omstandigheden hebben zij besloten een streep door het stuk van 2020 te zetten. Vol enthousiasme was er gestart met de teksten en het spel. Maar voordat het stuk er goed en wel in zat bij de spelers, hebben kort achter elkaar twee van hen vanwege persoonlijke redenen /omstandigheden toch moeten afhaken. En 1 speler konden zij nog wel opvangen maar 2, dat ging helaas niet lukken. En daarom kwamen hun kernvoorwaarden in het geding, en dat is namelijk om ten alle tijden een goed en kwalitatief stuk te kunnen laten zien.

Toneelspelen doe je namelijk niet alleen en Ons Toneel is er trots op dat ze na ruim 85 jaar nog zo’n mooie club hebben. Dromen hebben zij dan ook nog genoeg, want 2 weekenden spelen zou weer fantastisch zijn, maar het is ook al weer jaren geleden dat ze een jeugdstuk mochten opvoeren… Allemaal wensen, maar wat ze daarvoor nodig hebben zijn mensen.
Dus wilt u zich nou aansluiten bij hun club mail dan naar onstoneel@gmail.com met een leuk bericht en op welk vlak u ze wilt komen versterken: spel of achter de schermen, wat uw ervaring al is en waarom dan aansluiten bij Ons Toneel? Voor dit jaar zijn er dus helaas net te kort spelers, vandaar dit bericht naar buiten toe, om aan te geven dit jaar even geen stuk. Maar sluit u aan bij Ons Toneel, zodat zij kunnen gaan knallen in 2021! Ons Toneel richt de pijlen op de toekomst, het nieuwe seizoen en met een nieuw stuk.

Voor nu willen zij iedereen bedanken, gaan ze evalueren en starten ze alweer met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Hun speciale dank gaat uit naar: de spelers, decorbouwers, technici, regie, grimeurs, bestuur, samen zijn zij Ons Toneel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *