Donna Pruisscher helpt bij herplaatsen van dieren

Donna Pruisscher heeft op haar boerderij in Haringhuizen plaats voor de opvang van katten, konijnen en cavia’s. Maar ze doet nog veel meer op het gebied van dierenverzorging. Ze vertelt erover.

“De pensions in Nederland zitten vaak vol. Mensen willen om verschillende redenen afstand doen van hun dier. Om hierbij te helpen heb ik een kleinschalig dierenherplaatsingcentrum opgezet voor katten, kippen en boerderijdieren. Zolang ik zelf voor de dieren een plekje heb op mijn boerderij, neem ik ze aan. Ik probeer het wel een nieuw thuis te geven, maar zolang dat niet lukt, blijft het gewoon bij mij.” 

Eervol werk
Donna vindt haar eervol werk. “Ik heb al drie katten, drie kippen en twee cavia’s met veel succes weten te herplaatsen. En ik heb nog steeds contact met zowel de oude als de nieuwe eigenaar. Ze delen foto’s en informatie met me. Zo ziek ik dat het superblije en goed verzorgde dieren zijn. Daar doe je het voor!”

Geiten zoeken nieuw thuis
Op dit moment vraagt ze aandacht voor de herplaatsing van twee mooie, lieve Toggenburgers-geiten. Het is een vriendelijk en rustig dier en door dat karakter zeer geschikt voor de hobbyhouder. Een echt gezelschapsdier. Meer weten over deze twee geiten? Bel dan 06-30374394 of kijk op haar Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *