Dorpshuis de Oude School in de coronatijd.

De coronatijd: De tijd waarin er even op uitgaan niet gepast is, er geen praatjes in het dorphuis worden gemaakt en een kopje koffie bij opa of oma even uitgesteld moet worden. We proberen zoveel mogelijk thuis te blijven en als we de deur uitgaan houden we ons aan de gepaste 1,5 meter afstand. Het is een periode die veel van ons vraagt en velen worden geraakt. Dit geeft het dorpshuis de drijfveer om door te gaan met een positieve inbreng.

Na 5 weken van intelligente lockdown kunnen wij van het dorpshuis ons voorstellen dat alle klusjes gedaan zijn en hier hebben wij iets op verzonnen! Op de website staan twee nieuwe berichten online:

–  WAT TE DOEN
– VERHALEN

In WAT TE DOEN proberen we geregeld een “doeding” op de website zetten. De “doedingen” zijn meestal voor alle leeftijden.

Bij VERHALEN worden verschillende kinderboeken voorgelezen voor de allerjongsten. Tijdens het voorlezen word dit opgenomen en kunnen de kinderen via filmpjes de voorgelezen boekjes bekijken. De boeken en filmpjes zijn afkomstig van Kopgroep Bibliotheek.

In de rechterkolom van alle pagina’s van de website vindt u tegels voor een snelle toegang tot deze berichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *