Een bericht van ons aan u

Lieve volgers van Raakt Media, we gaan een bericht naar u toe schrijven waarvan wij hoopte dat deze nooit zou komen. En waarvan we twee weken geleden nooit maar dan ook echt nooit hadden verwacht deze te schrijven.

Maar ook bij ons blijft de Corona Crisis niet onopgemerkt, daar waar wij proberen alle ondernemers te ondersteunen hebben vele het zwaar en trekken zich om deze reden terug van Raakt Media. Wat wij begrijpen maar wat het voor ons ook steeds moeilijker maakt. Daar waar wij 2,5 week geleden nog sollicitatiegesprekken voerde voor een nieuwe redactrice ziet de toekomst voor Raakt er nu heel anders uit. En wel zo:

Met Pijn in het hart
Anika: Met veel pijn in mijn hart ga ik Raakt Media los laten. Door mijn huidige ontstane prive situatie en de problematiek die nu heerst is de toekomst binnen Raakt Media voor mij gewoon weg te onzeker. En heb ik deze zeer moeilijke keuze gemaakt, en moet ik voor mij en mijn zoons kiezen. Ik wil alle volgers en ondernemers bedanken voor de mooie woorden, steun en leuke momenten. Wij blijven elkaar vast tegenkomen.

Veranderingen
Ramona: Daar waar ik iets meer dan 1 jaar geleden mogelijkheden zag met Raakt Media zie ik deze nog steeds en ga ik ervoor om Raakt Media door deze crisis heen te krijgen. Daarom heb ik besloten om door te gaan met Raakt Media maar in een uitgeklede vorm. Doordat ik de zaak alleen ga runnen houd dit in dat er minder handen en ook minder ogen zijn die alles in de gaten houden. Dit houdt in dat er in eerste instantie alleen maar ingezonden stukken geplaatst gaan worden. En dat deze stukken niet gecontroleerd worden door een redactrice. Dit kan betekenen dat u minder stukken gaat lezen dan dat u de laatste tijd van ons gewend bent, maar dat is enerzijds ook logisch in de tijd waar momenteel alles een beetje stil staat……

Elkaar helpen
Wij hopen op u begrip in deze voor ons ook zo moeilijke situatie en wij willen u vragen of u ons wilt helpen. Door informatie met ons te delen over leuke vernieuwende onderwerpen zodat we met elkaar Raakt Media de nieuws en informatie pagina van de Polder kunnen laten blijven bestaan.

5 gedachten over “Een bericht van ons aan u

 • 12 april 2020 om 13:04
  Permalink

  Wat jammer zeg ik keek altijd uit naar jullie berichten.
  Maar gelukkig blijft het bestaan in kleinere vorm maar wie weet straks weer volop knallen.
  Succes meiden

  Beantwoorden
  • 12 april 2020 om 13:32
   Permalink

   We gaan zeker door en we gaan op dezelfde voet verder, we gaan ervoor dat jullie als lezers er zo min mogelijk hinder van ondervinden.

   En mocht u een leuk nieuwtje hebben, mailen mag altijd naar info@raaktmedia.nl

   Beantwoorden
 • 12 april 2020 om 18:10
  Permalink

  Wat moeilijk om zo’n besluit te nemen Anika, maar moedig om de koe bij de horens te vatten en een keuze te maken. En veel succes met het voortzetten van Raakt Media Ramona! Het is voor velen een lastige periode….

  Beantwoorden
 • 12 april 2020 om 21:04
  Permalink

  Jeetje wat een heftig nieuws, maar eerlijk gezegd was ik hier wel al bang voor. Het coronavirus grijpt om zich heen en brengt een hoop ellende zeker op menselijk vlak maar ook op zakelijk vlakheeft het menigeen in zijn grip. Ik hoop van van ganse harte dat het Ramona gegeven is om het hoofd boven water te houden. Maar alles zal denk ik ook afhankelijk zijn hoe lang deze hele situatie nog zal duren. Anita heel veel sterkte en Ramoon ik ga duimen dat het allemaal snel weer normaliseert en je weer volop aan de slag kan.

  Beantwoorden
 • 30 juli 2020 om 18:07
  Permalink

  Wat jammer dat dit zo loopt we wensen jullie beide een goede toekomst ,en buuf
  Blijft de boel in de gaten houden , en zal af en toe zwaaien

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *