Een brief van uw dierenarts van VCHN

Beste diereneigenaar,

Wij zijn er niet alleen voor uw huisdier maar zeker ook voor u! Onze locaties blijven geopend zoals u dat gewend bent en werken uitsluitend op afspraak zodat ook wij ons goed kunnen houden aan alle richtlijnen en maatregelen die er gelden.


Wij kunnen ons voorstellen dat u zich zorgen maakt over de zorg voor uw huisdieren. Hier kunnen wij u in ondersteunen! Ons team staat niet alleen voor uw huisdier klaar maar kan ook u een een stukje ontzorging bieden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Heeft u (milde) klachten of valt u onder de risicogroep? Het is dan niet verstandig om onze praktijk te bezoeken voor medicatie en/of voeders. Hierin kunnen wij u helpen. Ons team denkt dan graag met u mee. We kunnen vast en zeker met elkaar een passende oplossing bedenken!

Is het medisch noodzakelijk om uw dier door de arts te laten bekijken? Onze artsen en assistentes staan dagelijks voor de dieren klaar op de diverse locaties van VCHN. Bel voor een afspraak en vraag naar de mogelijkheden. 

Onze spoeddienst staat vanzelfsprekend 24 per dag, op alle dagen van de week, voor uw huisdier klaar.

Wat kunt u voor ons doen?
Kom niet zonder afspraak naar onze praktijken.

Medicatie of/of voeders ophalen? Belt u dan vooraf even naar de praktijk om het klaar te laten zetten. Zo beperken wij de tijd waarop u in onze praktijk binnen bent om zo min mogelijk in aanraking te komen met andere bezoekers.

Probeert u eerst zelf mogelijkheden te bedenken om het bezoek aan de praktijk op te lossen met huisgenoten of buurtgenoten. Dit helpt ons om beschikbaar te kunnen (blijven) zijn voor diegene die echt geen mogelijkheden tot hun beschikking hebben.

Wij zijn er met en voor elkaar.  Stel al uw vragen over uw dier(en) aan ons via de telefoon of via de email. Onze assistentes zijn goed voorbereid en kunnen u veelal direct een oplossing aanreiken. Telefoon: 0227 – 58 12 34  – email: info@vchn.nl

Wij zijn er voor u! Wij doen er alles aan om de medische zorg voor de dieren te kunnen blijven garanderen.  Ondanks de afstand moeten we het samen doen!

Gezonde groet van ons hele team bij VCHN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *