Een geweldig ZAP voetbalkamp 2019

Afgelopen week heeft weer het jaarlijkse ZAP voetbalkamp plaatsgevonden op het terrein van ZAP Breezand. Tientallen kinderen hadden zich weer aangemeld voor dit jaarlijks terugkerende festijn. Ieder jaar is dit weer een waar feest voor de jeugd van ZAP en ook dit jaar was het weer geweldig! Het kamp was dit jaar van 31 juli tot en met zaterdag 03 augustus. Het weer zat niet altijd helemaal mee, maar ook tijdens de buien was er genoeg vertier.

De dagen van het kamp waren gevuld met diverse spelletjes, uiteraard veel voetbal, penalty’s nemen, buikglijden, een uitje naar het strand een heuse spooktocht, waarvan Raakt Media had vernomen dat er dit jaar wel hele angstaanjagende spoken tussen zaten ;-). Uiteraard mocht de Bonte Avond op de vrijdagavond in JV de Aap niet ontbreken en waren er weer geweldige shows gegeven door sommige kinderen. De jury had het maar moeilijk met een keuze te maken wie er nou op dat podium moesten komen, uiteindelijk waren de nummers 1,2 en 3:

1: Olle Schuur 

2: Richy Kesteloo

3: Chanel en Roy Berber

Maar hulde voor alle kinderen want het zat allemaal heel dicht bij elkaar. 

De laatste dag is het traditiegetrouw met de badhanddoek in de hand en de zwembroek aan naar Den helder voor een plons in het zwembad. Er werd natuurlijk tussendoor aan de innerlijke mens gedacht dus een lekker patatje ging er wel in. Uiteindelijk kwam de hele karavaan weer aan om een uur of vier in de middag, alle koppies van de kinderen stonden op standje moe. Het team van het ZAP Kamp onder leiding van: Wout, Joost en Steef kunnen terugkijken op weer een geslaagd kamp. Dank gaat uit naar alle leiders van de groepjes/tenten en naar al die andere vrijwilligers die geholpen hebben de dagen van het kamp. Raakt Media is nu al benieuwd naar het ZAP Kamp van 2020!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *