Sponsorloop dwars door en om Sint Janschool

Een sponsorloop op het grasveld van de Sint Janschool in Breezand zat er dit jaar helaas niet in. Het veld was namelijk nat en drassig en dus niet geschikt om op te rennen. Tja en wat doe je dan…? Nou gewoon lekker dwars door en om de school heen rennen natuurlijk.

De start was gisteren buiten op het schoolplein en werd zoals ieder jaar weer gedaan door meester Van Berkel. De kinderen renden het schoolplein af op weg naar de hoofdingang, om vervolgens door de hoofdingang naar binnen te rennen. Daarna vol gas op weg naar de stempelpost om de eerste stempel op te halen. De kinderen gingen vervolgens via het schoolplein deuren op weg naar het tweede rondje.

De kinderen hebben ontzettend hard gelopen voor de drie goede doelen van dit jaar. Stichting Kansrijk, zwembad Den Krieck en stichting Kinderen van de Voedselbank. Het is nog even afwachten hoeveel geld er is opgehaald. Ze hopen natuurlijk op een recordbedrag! Aan de kinderen heeft het in ieder geval niet gelegen. We zijn beretrots op alle sportieve kinderen van de Sint Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *