Een update van Stichting Yanti

Stichitng Yanti begint met goed nieuws. Alle kinderen hebben het afgelopen schooljaar goed doorlopen en gaan over naar een hogere klas. Er zijn er ook die hun school met goed resultaat hebben afgerond, de stichting hoopt dat zij snel een baan vinden die bij hun niveau past. Ook zijn er dit jaar kinderen die naar hun laatste jaar gaan. Met de start van het nieuwe schooljaar hebben ze vier nieuwe leerlingen opgenomen in hun bestand. Stichting Yanti heeft momenteel 15 kinderen in het bestand die zij zo goed mogelijk hopen te begeleiden naar een succesvolle afsluiting van hun onderwijs.

Mede dankzij uw hulp en sponsoring hebben ze tientallen kinderen en hun familie´s kunnen helpen om toegang tot school te krijgen, kans te krijgen op een baan en een beter bestaan voor de toekomst voor zichzelf en hun familie. De stichting hoopt daarbij dat het hun leerlingen bewust maakt van hoe belangrijk onderwijs is richting de toekomst van eventuele eigen kinderen.

Helaas is er is ook minder goed nieuws. In de vorige nieuwsbrief schreven ze dat het met hun veldwerkster qua gezondheid even niet goed ging. Onlangs is Leni getroffen door een tia, en heeft zij nu nog lichte verlammingsverschijnselen. Gelukkig is weer uit het ziekenhuis en verblijft ze bij één van haar kinderen. De stichting ondersteunt waar zij kunnen, en krijgt zij assistentie van haar familie zodat het contact met de scholen en de kinderen doorloopt.

De stichting heeft u hard nodig en hoopt dat u ze blijft steunen om nog meer mooie resultaten te kunnen behalen op gebied van onderwijs en kansen. Ontzettend bedankt namens de stichting voor uw betrokkenheid en steun. Zij verzoeken aan degene die de brief per post krijgt, uw mail adres te geven als u die heeft. 

Stichting Yanti, Middenweg 33, 1764 KL Breezand, Telefoon: 0223-521983

                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *