Einde NK jongens van de Sint Jan

Deze morgen is de Sint Jan school uit Breezand afgereisd naar Arnhem om daar de Nederlandse Kampioenschappen School handbal te spelen.

Een bus vol enthousiaste supporters en 9 iets wat zenuwachtige jongens van groep 8 waren vastberaden om de strijd aan te gaan! De eerste wedstrijd verliep voorspoedig met een mooie 2-1 eindstand wisten ze deze wedstrijd te winnen. De pot hierna was de tegenstander een maatje te groot, helaas verloren ze dan ook met 6-1.

Aan de meegereisde supporters lag het zeker niet, verschillende nummers waren er ingestudeerd en iedereen in de hal heeft zeker meegekregen dat de Sint Jan school aanwezig was.

De laatste 2 wedstrijden werden nog even een tikkeltje zwaarder, mede omdat er in de teams bij de tegenpartij handbal spelers zaten… Echter lieten de jongens de moed niet zakken en bleven ze vol gas gaan. Dit resulteerde in een winst stand van 4-2 en een verlies met 1-0. Hierdoor zit er helaas geen kruisfinale in voor de jongens. Uiteraard balen de jongens en zijn ze teleurgesteld, maar ook super trots want deze geweldige ervaring hebben ze wel in de pocket!

Uiteraard zijn wij van Raakt Media en de hele polder onwijs trots op jullie want jullie zijn tenslotte wel de beste van heel Noord Holland Noord!

Gefeliciteerd mannen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *