Facebook-telefoonnummer Kringloopwinkel Hollands Kroon klopt niet

Mandy Minnaard is sinds ruim een jaar de gelukkige eigenaresse van Kringloopwinkel Hollands Kroon. De winkel bestaat al langer, maar dat was onder een andere eigenaar. Mandy heeft het concept nog wat uitgebreid. Ze licht het toe.

“De winkel wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. Bij onze kringloop werken namelijk verschillende mensen uit Anna Paulowna en omstreken die om de een of andere reden niet kunnen functioneren binnen een ‘normale’ baan. Bij onze kringloop worden ze begeleid in hun dagbesteding en dat gaat zo goed dat sommigen uiteindelijk zelfs aan een baan worden geholpen.”

De kringloopwinkel is gelegen op industrieterrein Kruiswijk in Anna Paulowna. Daar kunt u spullen inleveren of u neemt contact op zodat ze bij u opgehaald worden. Mandy: “Nu is het helaas zo, dat de Facebook-pagina van Kringloopwinkel Hollands Kroon beheerd wordt door een oud-werknemer. Hij heeft het oude nummer op deze Facebook-pagina staan. Mensen die via Facebook spullen aanmelden, krijgen dus hem aan de lijn en niet een van onze medewerkers. Mochten mensen dus hun spullen aan onze kringloopwinkel willen doneren, dan moeten ze een ander nummer kiezen, namelijk 0223-758656. Aanmelden via de site kan ook: www.kringloopwinkelhollandskroon.nl.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *