Familiebedrijf Autovakmeester Schaap voor reparatie, nieuw en occasion

Autovakmeester Schaap gaat al heel wat jaren terug. In 1989 begon Aad Schaap met z’n bedrijf. In 1992 werd de eerste paal geslagen door zoon Kevin Schaap op industrieterrein De Kolksluis aan de KoningwillemIIweg in ’t Zand. Daar is het bedrijf nog steeds gevestigd.

Sinds 2010 is zoon Kevin mede-eigenaar en chef werkplaats geworden, samen met medewerker Nick Berbee. Beiden zijn eerste monteur en APK-keurmeester. Aad Schaap: “Over de schade en herstel gaat onze medewerker Jimmy Kuin en aan de receptie zie je mijn vrouw Monique Schaap of Joyce Borst, partner van mijn zoon Kevin. Samen vormen wij het team van Autovakmeester Schaap.”

Echt familiebedrijf
Het autobedrijf is een echt familiebedrijf. Professioneel, vakkundig, persoonlijk, betaalbaar, open, eerlijk en gegarandeerd. “We doen het onderhoud en de reparatie van alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.”

Groot aanbod occasions
Ook heeft Schaap een groot aanbod gebruikte occasions klaarstaan. “Meestal ben ik degene die de klant te woord sta, maar als ik er niet ben, staan Kevin of Nick klaar. Mocht uw keuze er niet bij staan, dan gaan wij graag op zoek.”

Nieuwe auto’s en fabrieksgarantie
Maar niet alleen tweedehands, ook nieuwe auto’s kan Autovakmeester Schaap leveren en onderhouden met behoud van de fabrieksgarantie. Benieuwd naar Autovakmeester Schaap of alvast een voorproefje van de garage? Hou de Facebook- en Instagram-pagina in de gaten. Er is dagelijks wel te zien wat hen bezighoudt.

24 maanden garantie
Uniek bij Autovakmeester Schaap is dat de garage 24 maanden garantie geeft op onderdelen en reparatie. Aad Schaap licht het toe: “We maken deel uit van het netwerk van Autovakmeester, waardoor wij nog beter in staat zijn om op prijs en kwaliteit te letten. Omdat we bij de Bovag zijn aangesloten, voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen.”

Leaseauto’s
Het onderhoud van leaseauto’s mag Schaap ook verzorgen. Tip van Aad: “Vraag of uw maatschappij erbij staat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *