Fiets jij hem erin?

Een super leuk initiatief van Melvin en Manon van Hurck van de Jonge Prins en wederom Miranda Nijssen van de Wentelteefjes en Miss Piggy. Het wordt toch ook eens tijd dat laatst genoemde iets leuks gaat organiseren hier in de Polder, want leuke ideeën heeft ze zat!

Wat staat er te gebeuren
Voor alle mensen uit ’t Zand en wijde omgeving organiseren bovengenoemden op 30 en 31 mei ‘Fiets ‘m erin’, vanuit de Jonge Prins. Je vult een heerlijke Picnic box die je vervolgens lekker ergens onderweg langs de graskant of op een veldje op kan eten tijdens je fietstocht. De box zal gevuld zijn met o.a. heerlijke wraps, sandwiches, wentelteefjes en sap.

Geen fiets geen probleem
Heb jij nu geen fiets of een fiets met 2 lekke banden? Geen probleem. Via Fred’s fietsverhuur in Schagen reserveer je zo een fiets voor 1 van deze dagen, bel 0224-299874.

De initiatief nemers hebben ook nog een heuze fietsroute voor jullie uitgestippeld, deze mag je volgen, het is uiteraard niet verplicht.

Ophalen picnic-box
Het is mogelijk om de picnic-box vol lekkers op te halen vanaf 11.00 tot 15.00 uur bij de Jonge Prins in ’t Zand. Uiteraard zijn ook hier wat regeltjes aan verbonden om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden.

– Reserveren is niet mogelijk
– Minimaal 2 personen per box
– Betalen alleen via Pin
– U dient bij het afhalen BIJ UW FIETS TE BLIJVEN
– Toiletteren bij de Jonge Prins is helaas niet mogelijk
– Bij slecht weer zullen wij de PICNIC verplaatsen
– Prijs per volwassenen €16,50 en €12,50 per kind tot 12 jaar.

Mogelijk gemaakt
Melvin, Manon en Miranda geven aan dit niet gekund te hebben zonder de steun van hun medeondernemers Rock en Retro, Spar ’t Zand, Fietsen van Graas, Bakkerij Slijkerman, Uw Slager Andringa, Smikkelhof en Fred’s fietsverhuur.

Wij wensen iedereen die op de pedalen stapt een heerlijk fietstocht toe en horen graag hoe het was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *