Film over toekomstige hospice vertoond bij Wonen plus Welzijn

Afgelopen donderdag was Martien de Graaf aanwezig bij de donderdagochtendactiviteit van Wonen plus Welzijn in het Parkzicht. Hij liet de film over het te realiseren hospice in Westerland zien. Initiatiefneemster Patricia Wijnmalen gaf daar nadere uitleg bij.

De aanwezigen waren geboeid door de mooie film. Het hospice zal een prachtig uitzicht krijgen over het Amstelmeer. Na een korte pauze was het de beurt aan Karin Smits om meer te vertellen over haar nieuwe vak als ritueelbegeleider. Karin denkt met de familie mee over de afscheidsplechtigheid en zet samen met de familie het levensverhaal van de overledene op papier. Een mooie aanvulling op het werk van een uitvaartverzorger.

Ter plekke geld ingezameld voor hospice
Aan het eind van de ochtend werd het hospice verrast door een prachtige cheque van Karin, bijeengebracht door de verkoop van spullen uit een nalatenschap van een familielid. Maar liefst 750 euro mocht het hospice ontvangen. Ook de bezoekers van de ochtend zamelden ter plekke geld in dat werd overhandigd aan Patricia en Anita Roozendaal van het hospice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *