Vind jij jouw liefde tijdens een blind date in het First dates café in Anna Paulowna?

Studio Moos en De Polderei zetten straks niet willekeurig mensen met elkaar aan een tafeltje. Nee, ze zoeken vooraf al nauwkeurig uit wie er mogelijk bij elkaar passen. Want ze willen de eerste editie van het First Dates café in restaurant De Polderei in Anna Paulowna serieus aanpakken. Audrey Dijkstra verteld aan ons; “We willen de zenuwen bij de deelnemers wegnemen.”

De Polderei staat op 7 Maart 2020 in het teken van First Dates. Net zoals in het televisieprogramma, maar dan zonder de camera’s. Voor de eerste editie op 7 maart zijn de eerste aanmeldingen al binnen, zegt Audrie van Studio Moos. Wij zien alle leeftijden door elkaar bij de aanmeldingen. Hoe meer mensen, des te specifieker ze kunnen gaan matchen.”
Deelnemers moeten eerst een (vrij uitgebreide) vragenlijst invullen. Met zijn vieren , waaronder iemand met een relatiebureau, koppelt Studio Moos mensen aan elkaar. ,,Daar gaan we serieus mee om”, zegt Audrie.

Deelnemers betalen 32,50 euro en krijgen daarvoor een driegangenmenu. Voordat het onvermijdelijke kistje met de rekening op tafel komt – en daarbij de vraag wie er betaalt – krijgen de dates eerst nog een dessert.

Raak jij na dit bericht helemaal enthousiast? Geef je dan nu op via de onderstaande link: https://www.moosstudio.nl/a-58786061/first-dates-cafe/first-date/#description

Wie weet ontmoet jij ook wel de liefde van jouw leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *