Frans Duijts op Polderse Winter Kermis

De Polderse Winter Kermis beleeft zijn tiende editie en dat wordt groots gevierd op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari in Het Wapen van Holland. Voor de eerste dag hebben ze een topper weten te strikken, want niemand minder dan Frans Duijts komt het feestweekend super gezellig openen met al zijn hits!

“We richten ons op vrijdag op de iets oudere doelgroep qua muziek en zaterdag is sowieso een meer jeugdige uitgaansavond”, vertelt Martijn van Het Wapen. “Toch gaan de twee-dagen-kaarten op dit moment het snelst over de digitale toonbank en dat snap ik wel, want in de zomer loopt ook jong en oud door elkaar. Dat gaat hier altijd prima en brengt een mooie sfeer.”

Tien jaar De Woudrukkers
Ook zijn op vrijdag de heren van rock- & lolband De Woudrukkers aanwezig. Deze kermisband is de laatste jaren een graag geziene gast tijdens de zomerkermis en nu ook op de Polderse Winter Kermis. Een speciaal optreden want ze komen hier ook hun tienjarig jubileum vieren. Dubbel feest dus op de eerste dag van de Polderse Winter Kermis.

Early Birds bijna op
De kaartverkoop is in volle gang en op het moment van schrijven zijn er nog maar een handjevol early birds voor beide dagen beschikbaar. Wees er dus snel bij. Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/24566/polderse-winter-kermis-2020  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *