Gastouder Caatje

Bent u op zoek naar een warm thuis voor uw kind als u aan het werk bent? Dan bent u bij Gastouder Caatje in Breezand aan het juiste adres!

Caroline is zelfstandig gastouder onder de naam ‘Gastouder Caatje’ aan de Tulpenstraat. Als je binnenkomt bij haar, dan loop je een woning binnen die volledig in het teken staat van kinderen. De spullen die niet geschikt zijn voor de kinderen zijn veilig opgeborgen en voor de rest zie je een box, speelgoed, boeken, knuffels, flesjes en er zelfs een eigen slaapkamer voor de kinderen om zo hun hard benodigde slaap te kunnen krijgen. U hoeft dus als ouder zijnde vrijwel niets mee te nemen als u uw kind brengt, een setje schone kleding en de eigen fles is meer dan prima.

Caroline is een warm en vertrouwd persoon. Caroline werkt van dinsdag tot en met vrijdag van 06.30 tot ongeveer 18.00 uur, maar ze is heel flexibel en eigenlijk alles is bespreekbaar. Ze werkt niet met dagdelen, maar werkt per uur. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar zijn welkom bij Caroline in huis. De oudere kinderen vinden het juist fijn om na school niet in een leeg huis aan te komen, maar binnen te komen in een huis met reuring om even de dag van hun af te praten. Caroline is al ruim twee jaar zelfstandig en heeft een afgeronde SPW 3 opleiding. Zij heeft deze schriftelijk behaald en dat houdt in dat ze heel veel uren heeft stage gelopen bij een kinderdagverblijf en peuterschool. Dus ervaring genoeg in de portefeuille. Deze ervaring kan je zien in de omgang met de kinderen. Ze is heel geduldig, warm, liefdevol en leert ze echt van jongs af aan spelenderwijs woorden te herkennen. Caroline heeft onlangs haar certificaat behaald voor het werken via het Uk en Puk principe. Met deze manier biedt je de kinderen een rijk woordenschat aan, rekenprikkels, verschillende manieren van (voor)lezen en je leert de kinderen diverse activiteiten aan te bieden. De boeken van Borre heeft zij in huis in combinatie met de pop Borre. Zo kan zij heerlijk uren met de kinderen lezen en spelen. Hun fantasie en nieuwsgierigheid worden geprikkeld en op ieders niveau uitgedaagd. Wat Caroline het meest belangrijke vind, is de band die zij heeft met de kinderen.

Zelf heeft zij met haar eigen kinderen altijd gebruik gemaakt van een gastouder. Uit ervaring weet zij, als geen ander, hoe het is om je kind weg te brengen en houdt dus ook rekening met de gevoelens van de ouders. Caroline heeft nu elf kinderen onder haar zorgzame vleugels, maar zij heeft nog ruimte. In elk geval op de dinsdag voor nog twee kindjes (1 ouder dan 2 en een ouder dan 4 jaar) En op de vrijdag kunnen er nog 2 kindjes bij. Mocht u nou denken: Gastouder Caatje klinkt wel heel fijn!

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Caroline om eens een kijkje te komen nemen bij haar. Zij heet u van harte welkom en zal al uw vragen beantwoorden. Uw kind en uzelf komen in een warm en welkom bad terecht bij Gastouder Caatje.

Gastouder Caatje

Tulpenstraat 11

Breezand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *