Cindy Tas: “Geloof in jezelf en je bent al halverwege”

Cindy Tas uit ’t Zand is coach. Ze heeft een praktijk voor leerondersteuning en verzorgt trainingen voor kinderen en volwassenen. “Ik geloof dat geloven in jezelf en in je eigen kunnen je heel erg helpt. Vertrouwen in
jezelf en je eigen kwaliteiten kennen zijn in mijn ogen heel belangrijke dingen om te groeien en te ontwikkelen. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen.”

Ze vervolgt: “Om zo jezelf te durven laten zien, je mening te geven, een spreekbeurt te doen, samen te werken, voor jezelf op te komen. Om te weten dat je goed bent zoals je bent. En dat je jezelf mag laten zien en horen. Je minder druk maken om wat een ander van je denkt of vindt. Die zie je niet alleen bij kinderen, ook veel volwassenen hebben daar last van. Om tot beter leren te komen, omdat de overtuiging ‘kan ik niet’ je niet meer blokkeert. Minder zenuwen met toetsen. Of zelf al dichtslaan tijdens het leren, omdat je denkt dat je het toch niet kunt. In mijn praktijk kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht als het zelfvertrouwen een boost mag krijgen.”

Meer weten over de praktijk van Cindy Tas? Kijk op haar website: www.cindytas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *