Gemeenteraad vanaf nu een eigen website

De gemeenteraad van Hollands Kroon heeft altijd gebruik gemaakt van de algemene website van Gemeente Hollands Kroon om informatie op te delen. Daar is nu echter verandering in gekomen. Vanaf 19 augustus jl. heeft de gemeenteraad een eigen website namelijk: gemeenteraad.hollandskroon.nl. Hierdoor is alle informatie van en over de gemeenteraad te vinden op één plek. 

Grote veranderingen 
De nieuwe website zorgt ervoor dat het gemakkelijker is om informatie over de gemeenteraad op te zoeken. Zo is er onder andere een pagina waarop alle mogelijkheden staan over hoe u uw mening kunt laten horen aan de gemeenteraad. Daarnaast is de informatie ook veel uitgebreider. En contact opnemen met individuele raadsleden kan vanaf nu bijvoorbeeld ook via het persoonlijke contactformulier. 

Leer de raadsleden kennen
De gemeenteraadswebsite zorgt ervoor dat inwoners en geïnteresseerden laagdrempelig kennis kunnen maken met de raadsleden. De raadsleden stellen zich aan je voor op hun persoonlijke pagina. Daarnaast schrijven zij columns over wat zij meemaken als raadslid of hoe zij over bepaalde onderwerpen denken. Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe website van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.hollandskroon.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *