Geniet voordelig van theater tijdens Nationaal Theaterweekend

Het theater is dichterbij dan u denkt. Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Kom tijdens het Theaterweekend tegen een speciale prijs genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €14,75 en daarnaast biedt De Kampanje in Den Helder een gratis activiteit aan. Het Theaterweekend duurt van 24 tot 26 januari.

Er zijn vier voorstellingen te zien in De Kampanje. Pepijn Gunneweg zal op vrijdag 24 januari het spits afbijten met zijn eerste soloshow vol acrobatiek, variété en goochelen. Voor muziekliefhebbers is Scrum te zien op zaterdag 25 januari. Deze groep geeft een eerbetoon aan de folkhelden en hun muzikale nalatenschap. Zondag is het tijd voor rock-‘n-roll tijdens Sun Records. Voor de toneelliefhebbers is op zaterdag 25 januari De Liefde Begraven te zien met onder andere Jeroen Spitzenberger.

Backstage kijken
Naast de voorstellingen kunt u in De Kampanje ook een gratis activiteit bezoeken. Zondagmiddag is dat ‘Kampanje Kleedkamersessies’. Tussen 14.00 en 17.30 uur kunt u backstage in de kleedkamers en diverse ruimtes kijken waar muzikanten, zangers, zangeressen en meer te vinden zijn. Ook in de KeyKegzaal worden optredens verzorgd waar u onder het
genot van een hapje en drankje van kunt genieten.

Neem een kijkje op www.kampanje.nl/theaterweekend voor het volledige programma en het reserveren van kaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *