Gesigneerd T-shirt winnen van handbalspeler Nederlands Elftal Martine Smeets

Tijdens de clinic bij ZAP handbal in Breezand maak je kans op het gesigneerde Molde HK wedstrijd shirt van Nederlands Elftal-speelster Martine Smeets.

De in 1990 geboren Smeets zit al sinds 2006 bij de Nederlandse selectie, toen als talent en sinds 2012 doorgebroken als linkerhoekspeelster bij het Nederlands damesteam. Samen met haar team wist zij in 2019 de gouden medaille te winnen tijdens de wereldkampioenschappen. Afgelopen week heeft Martine plotsklaps Molde HK vaarwel gezegd vanwege een buitenkans die zij niet kon laten liggen. Namelijk het grote Champions League spelende Metz heeft haar gevraagd zich bij hun team te voegen.

Handbalclinic
Op dinsdag 18 februari gaat ZAP een handbalclinic geven. Deze clinic wordt gegeven door de dames 1 van ZAP. Deze dames spelen dit seizoen niet onverdienstelijk in de eerste divisie en delen graag hun kennis.

Wil je meedoen?
Vanaf 16.00 tot 17.30 uur starten ze met de clinic met de E- en F-jeugd, hieropvolgend van 17.30 tot 19.00 uur de D- en C-jeugd.

Jeugdhandballers (spelers en keepers) uit de regio kunnen meedoen. Mail naar ZAPhandbal.clinic@outlook.com. De kosten voor deelname bedragen 7.50 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *