Goed voornemen: probeer nieuwe sport uit voor klein bedrag

Houdt u uw goede voornemens nog goed vol? En is meer bewegen ook één van uw goede voornemens? Dan maakt Team Sportservice Schagen het gemakkelijk met het JouwSportProject. Voor maar een paar euro kunt u bij heel veel verschillende sportverenigingen vrijblijvend een paar lessen uitproberen. Jong en oud kunnen op deze manier goedkoop kennismaken met een nieuwe sport. De start is in de week van 20 januari.
 
Veel mensen willen met de start van het nieuwe jaar gezonder gaan leven. Meer bewegen hoort daar ook bij. Er wordt vol energie gestart. Toch komt er bij veel mensen al snel weer de klad in. En dat is jammer! Wilt u zich niet vastleggen of weet u niet goed of u een bepaalde sport wel leuk vindt? Met
het JouwSportProject verbindt u zich nergens aan.

Ook met beperking
Probeer voor € 5,50 een paar sporten uit. Iedereen kan meedoen; kinderen, volwassenen, ouderen of u nu een beperking heeft of niet. Het project is voor iedereen in Schagen en Hollands Kroon. Inschrijven kan op schagen.inschrijventeamsportservice.nl.

Welke sporten?
Zowel voor volwassenen als kinderen is er veel aanbod. Wat dacht u van judo, basketbal, atletiek, gym of badminton? Of wilt u misschien liever dans, voetbal, roeien, karate, tafeltennis of reddend zwemmen proberen? Ook alle sporten staan op de site.

Meer informatie
Met het JouwSportProject kunt u voor € 5,50 vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen, zoals direct lid worden. Vragen? Stuur een mail naar Rina Blondeau; rblondeau@teamsportservice.nl of bel tijdens kantoortijden naar: 0224–214774.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *