Goudvis weer open

Dolblij zijn ze bij de goudvis, het speelpark is (beperkt) weer open! Heerlijk buitenspelen met de kinderen kan en mag weer. Wil jij er even lekker tussenuit met je kinderen? Dan ben je elke dag vanaf 10.00 uur tot 18:00 uur van harte welkom.

De enorme oud-hollandse buitenspeeltuin is overzichtelijk opgezet en ruim 3,5 ha groot. Jouw kinderen kunnen zich prima vermaken op de vele speeltoestellen, waaronder o.a. een grote zandbak met klimtoren, trampolines, de draaiwip, kabelbanen, schommels, G-Forze, luchtkussens en natuurlijk het klimklauter-piratenschip! Bij mooi weer kunnen de kinderen een tochtje op de waterfietsen maken of heerlijk met hun blote voeten door het water over de waterbrug rennen! Samen schommelen met je kinderen op de familieschommel of elkaar uitdagen op de Survival Trail? Ook dat kan! Of toch liever zo hoog mogelijk springen op de grootste airtrampoline van Europa (400 m2)  of een wedstrijdje op de skelters? Het kan het allemaal in Speelpark de Goudvis.

Door de opgelegde regels van de gemeente, mag de Goudvis maar 30 personen (incl. kinderen) tegelijk binnen hebben in het speelparadijs. Daarom is alleen de buitenspeeltuin open. Op het park zijn gratis toiletten aanwezig, ook is het mogelijk om hier je baby te verschonen. Tevens zijn er diverse picknickplaatsen aanwezig waar u eventueel uw eigen meegebrachte etens- en drinkwaren kunt nuttigen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een heerlijk frietje met wat lekkers te halen in de snackbar, met als toetje een heerlijk ijsje.

Kortom, een dagje Goudvis is een heerlijk dagje weg met het gezin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *