Bloemenwinkel Bloemz viert feest en geeft boeketten weg

Bloemenwinkel Bloemz in Julianadorp bestaat 29 oktober vijf jaar en dat betekent dat de hele week van 29 oktober tot en met 2 november in het teken staat van feest! Bloemz wordt gerund door twee dames: Kayleigh van Klink en haar moeder Desiree uit Breezand. Deze twee dames ademen bloemen en planten, moeder Desiree zit al 42 jaar in het vak en dus heeft Kayleigh het vak vanaf de luiers meegekregen. Ze genieten van de klanten die iedere keer weer blij de deur uitgaan. BloemZ is gevestigd in winkelcentrum Dorperweerth.

U kunt bij deze twee terecht voor rouw-, trouw- en gewone boeketten. Maar ook voor arrangementen, losse bloemen, woondecoratie, potterie en glaswerk. Ze doen altijd net even dat stapje extra voor hun klanten om iedereen blij en tevreden hun deur uit te zien gaan.

Rouw en trouw in uw eigen vertrouwde omgeving
Bij rouw- en trouwwerk willen ze graag wat extra voor u betekenen. Ze bieden namelijk de mogelijkheid om in uw eigen vertrouwde omgeving het arrangement samen te stellen. “Dit is onze specialiteit”, licht moeder Desiree toe. “Daarna maken we in de winkel het bloemstuk compleet klaar. Naast onze eigen creaties kunnen we ook samen met de klant een boeket of arrangement samenstellen.”

Op de site van Bloemz is te lezen welke mogelijkheden er nog zijn. En dat er voldoende. Denk aan driemaal in het jaar een leuke workshop, hoe leuk is dat?

Bezorgen aan huis, ook voor bedrijven
In deze drukke tijden komt het weleens voor dat u zelf niet in de gelegenheid bent om een bloemetje te halen of bij iemand langs te brengen. Geen probleem voor deze toppers, want zij doen dit graag voor u. Ze bezorgen niet alleen in Julianadorp maar ook in Breezand en Anna Paulowna! Heeft u een eigen bedrijf en wilt u ook wel eens wat mooie bloemen of planten op kantoor zien, doe dan een belletje of een mailtje. Er zijn voldoende arrangementen beschikbaar en ook op abonnementsbasis. 

Volg de Facebook-tips en vind een prachtig boeket
Dan even terug naar het feest. Tijdens de feestweek krijgt u bij aankoop van een boeket bloemen een prachtige vaas cadeau! In deze week worden er ook vijf boeketten weggegeven, maar wel op een bijzondere manier. U moet daar wel echt even wat voor doen. Iedere dag in de feestweek verstoppen de bloemisten ergens in Julianadorp een prachtig mooi boeket. Dit boeket kunt u vinden door hun Facebook-pagina te volgen, want daar verschijnen de tips die leiden naar het boeket!

Komt u langs tijdens de feestweek? Voor prachtige bloemen, boeketten, woonaccessoires en meer.

Een gedachte over “Bloemenwinkel Bloemz viert feest en geeft boeketten weg

  • 28 april 2021 om 10:57
    Permalink

    Wat leuk, ik wist niet dat deze bloemenwinkel al vijf jaar bestond. Ik ben dol op bloemen en laat regelmatig een boeket thuis afleveren. Bloemen geven namelijk direct veel sfeer in je interieur!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *