Gun je lijf op zijn tijd een APK!

De dag van het wegen was weer aangebroken. Het meten van de centimeters is volgende week weer als ik mijn laatste behandeling ga krijgen. Ook al ben ik onder die 80 kilo, toch wilde ik nog wel wat extra kilo’s kwijt, als je dan lekker op dreef ben ga je nog weer even door lijkt het wel.

Na mijn spullen te hebben klaargelegd mocht ik op de weegschaal en dat is toch wel weer spannend haha. Ik was 79,5 de laatste keer en nu woog ik ……….78,2 kilo, yes maar liefst 1,3 kilo lichter weer. Mijn hele dag was weer goed en vol goede moed ging ik de behandelingen weer aan.

Ik wil in deze column eigenlijk even de Detox kuur uitlichten die ik heb mogen doen. Deze detox kuur is er echt voor om je mindset en je body even te resetten, te ontgiften eigenlijk. De detox kuur is perfect als je een paar kilo kwijt wilt en je lichaam weer even wilt ontdoen van alle afvalstoffen en weer clean en fresh er tegen aan wilt gaan. De detox kuur die ik gedaan heb zit alles bij in voor een 11-daagse kuur. Er zitten voedingssupplementen in, bouillons, bitterzout, smoothies en een heel duidelijk instructieboek met daarin je boodschappenlijst en dag voor dag in stappen beschreven je eetpatroon. De kuur is prima te doen maar let wel het is best pittig! Ik kan uit ervaring nu spreken dat het wel degelijk helpt, het heeft mij net dat extra zetje gegeven wat ik qua kilo´s kwijt wilde en even reboost van mind and body gegeven. Je gunt je auto ook op zijn tijd zijn APK, waarom dan je eigen lichaam niet?

Natuurlijk nu ik klaar ben met die kuur is het voor mij nu gewoon opletten met wat ik eet. Door de weeks streng en in het weekend 1 dag dat ik ook even wat lekkers mag en mijn wijntje. Alles valt en staat met je eetpatroon en bewegen. En sommige zullen denken, dat is makkelijk praten Anika, nou geloof mij voor mij is dat absoluut niet zo. Al sinds mijn 18de is het voor mij continu een strijd tegen de kilo´s geweest, simpelweg omdat ik er aanleg voor heb. Maar ik weet dat nu en ik heb mij daar bij neergelegd en let er nu gewoon weg extra op. Dat wil niet zeggen dat ik nooit lekker een frietje eet of wat chips en niet geniet van een lekker glas wijn integendeel zelfs, alleen ik geniet met maten! Ik weet gewoon dat ik er op moet letten en ik weet dat ik moet blijven bewegen. En zo op zijn tijd dan moet ik langs Karin voor die spiegel die zij voor mijzelf plaatst en dan vraagt, ben je nog blij met jezelf? En dan altijd moet ik eerlijk toegeven dat er net even een kilo of 4 teveel aan zit. Maar die kilo´s zijn te overzien en zijn met een relatief korte periode dan ook weer weg dankzij Karin met haar Body en Beauty Center I Care.

Ik ga er nog een week tegenaan, de weken zijn voorbij gevlogen en mijn dankbaarheid is weer groot. Ik weet dat Karin mij in de gaten blijft houden, dat is de nazorg die zij gewoon weg biedt vanuit haar zelf. Je doet het niet alleen en je staat er dus niet alleen voor. En met dat gezegd te hebben sluit ik column nummer 3 af en dank ik jullie weer voor het lezen van mijn ervaring, samen op naar de eindstreep van wederom weer een enerverende trip in mijn leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *