De handballers van Kleine Sluis lopen vrijdag 13 december van 17.00 tot 20.00 uur met hyacinten door de wijken. Ze starten vanaf het sportcomplex in Anna Paulowna. De leden verkopen de bloembollen voor hun vereniging. De hyacinten worden per stuk verkocht voor € 1,50 en per vier stuks voor € 5,-. De bollen zijn er in wit, roze en blauw.

Jeugd gaat om 16.30 uur van start. Vorig jaar was het thema onder de jeugd een groot succes. Daarom lopen de handballers dit jaar weer in een thema: foute kerst. Truien, mutsen, slingers. Alles is mogelijk, niks is te gek.

Wie is dit jaar de creatiefst uitgedoste verkoper?
We zijn erg benieuwd naar de creativiteit van de leden. Kunnen de winnaars van vorig jaar worden overtroffen? Een onpartijdige commissiejury maakt de winnaar(s) rond 19.15 uur bekend in de kantine. De senioren lopen iets later: van 18.00 tot ongeveer 20.00 uur.

Bedrijven kunnen zich melden
Daarnaast kunnen bedrijven voor 10 december contact met de vereniging opnemen als zij interesse hebben in het kopen van hyacinten. Mail naar: hyacintenactie.kleinesluis@gmail.com.

Voorkeur aangeven
Bedrijven kunnen bij de bestelling aangeven of zij een voorkeur hebben voor een bepaalde kleur, zodat Kleine Sluis hier zoveel mogelijk rekening mee kan houden. Helaas is er geen garantie, omdat sommige kleuren schaars zijn.