Heerlijk wonen in Wieringerwaard

Deze woning heeft net dat beetje extra! Super goed onderhouden, een nette keuken, recent vernieuwde badkamer, grotendeels gestucte wanden, een dakkapel, maar liefst 19 zonnepanelen en tuin op het westen (dus genieten van de zon in de middag en avond)!

Bieden vanaf € 185.000,- k.k.
Bij een “vanaf prijs” is het de bedoeling dat u een bod doet boven dit bedrag. De uiteindelijke koopsom ligt dan ook veelal boven de vanaf prijs. Bij een vraagprijs werkt het proces andersom: veelal ligt de koopsom dan beneden de vraagprijs. Wij nodigen u uit tot het doen van een aantrekkelijke bieding.

In Wieringerwaard aan de Gruttolaan 25 treft u deze tussenwoning. De woning is in de afgelopen jaren flink aangepakt door de eigenaar en dat is te zien! Als u voor de woning staat ziet u al dat deze keurig is onderhouden, alles staat strak in de verf. Ook vallen de zonnepanelen direct op. Aan de voorzijde zijn dit 11 stuks. Aan de achterzijde liggen nog eens 8 panelen. Doordat er tevens gebruik wordt gemaakt van een geiser voor het warme water, scheelt dit zeer zeker in de maandlasten!

Ook in de woning is alles netjes voor elkaar. In de woonkamer en keuken zijn de wanden en plafonds strak gestuukt en ligt er een keurige laminaatvloer. De keuken zelf heeft een U-opstelling en is voorzien van een groot fornuis. In de bijkeuken staat een tweede keukenblok en is er nog voldoende ruimte voor de witgoedopstelling, een tweede koelkast/vriezer en voorraadkast.

Deze woning heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping. De badkamer is klein maar fijn. Deze is in zijn geheel opgeknapt, volledig betegeld en voorzien van een badkamermeubel en douche. Op de tweede verdieping is nog een ruime bergzolder welke bereikbaar is via een vlizotrap.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet. Woonkamer met open keuken voorzien van oven, gascomfoor, afzuigkap en vaatwasser, bijkeuken met een keukenblok, de witgoedopstelling, plaats voor een tweede koelkast of vriezer en een voorraadkast.

Eerste verdieping: overloop, volledig betegelde badkamer met douche en badkamermeubel, drie slaapkamers.

Tweede verdieping: bereikbaar middels een vlizotrap, bergruimte en Cv-opstelling.

Bijzonderheden:
– Groepenkast (elektra) vernieuwd in 2017 – 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
– CV-ketel Intergas combi compact bouwjaar 2012
– Elektrische geiser Wijas bouwjaar 2019 (voor warmwatervoorziening)
– Alle radiatoren begane grond vernieuwd
– De ouderslaapkamer is voorzien van infraroodverwarming
– In 2013 badkamer vernieuwd met voorbereiding voor vloerverwarming
– Stucwerk (wanden en plafonds) benedenverdieping vorig jaar uitgevoerd
– 19 zonnepanelen circa 3 jaar geleden geplaatst
– Nieuwe voordeur geplaats met een driepuntsluiting
– Buitenschilderwerk in 2015 door professionele schilder uitgevoerd

Altijd al in Wieringerwaard willen wonen en geïnteresseerd in deze woning klik dan hier voor meer informatie en om een afspraak te maken bij van Lierop Adviesgroep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *