Helaas kunnen we niet altijd winnen, maar wat een talent in het dorp!

Vandaag woensdag 22 mei stond toch wel in het teken van de scholen in de Polder en sport!

De Spoorbuurtschool Anna Paulowna had een meidenteam groep 5/6 in de regiofinales van het schoolvoetbal staan in Heerhugowaard. Ook de jongens groep 5/6 trok ten strijde in dit toernooi maar dan naar Amstelveen. De beide teams hebben gevochten voor wat ze waard waren maar helaas eindigde ze niet op het podium, het toernooi zit er nu dan ook voor beide teams op. Maar wat zijn jullie ver gekomen en wat kunnen jullie blij zijn met jullie behaalde prestaties!

Wat vandaag ook plaats vond was de finale scholen streetdance in ´t Zand.  Deze finale werd gehouden in Sporthal de Multitreffer en er barsten een ware dance battle los tussen de diverse scholen. Het niveau van alle groepen was ongekend hoog. Iedereen genoot zichtbaar van alle muziek en dans van de deelnemers. Uiteindelijk werd de Kampioen van vandaag De Rank uit Schagen. Helaas geen 1ste plaats voor De Zandhorst uit Breezand, maar jongens en meiden wat hebben jullie het geweldig gedaan en jullie mogen trots zijn op jullie zelf! Het was een spetterend optreden en het publiek was ongelofelijk enthousiast, dus al met al was vandaag een succes!

Raakt Media verbaasd zich over de afgelopen weken hoeveel er door de scholen meegedaan is aan sportieve wedstrijden en hoe goed alle scholen het gedaan hebben. Wij zijn hier ongekend trots op, sport is zo leuk en zo belangrijk voor de jeugd! Lieve jongens en meisjes van alle scholen in, om en rond de Polder blijf zo doorgaan, Raakt Media is fan van jullie allemaal en zal jullie blijven volgen in jullie sportieve escapades en dit ook steunen waar nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *