Help jij bouwen?

Laat jij je stem graag horen? Maak je veel mee? Ben je een verhalen verteller of heb je een schat aan verhalen door alles wat je mee hebt gemaakt?

Schroom niet en laat eens van je horen, net zoals Jose afgelopen week. Zij liep een rondje door de Poldertuin en heeft prachtig mooie foto’s gemaakt van de mannen die daar hard aan het werk waren. Ze schreef er een mooi verhaal bij en belde ons vervolgens op met de vraag of dit iets voor op Raakt Media was.

Zeker weten dat dit iets voor op Raakt Media is! En dat hebben wij ook gemerkt aan het aantal keer dat het bericht gelezen is. Maar er ging bij ons ook gelijk een belletje rinkelen, van: ‘Hé, maar het is dus niet bekend bij onze volgers dat je zelf ook iets kunt aanleveren’.
Daarom nogmaals deze oproep, wil jij onze oren en ogen zijn?

Uiteraard hebben wij op zoveel mogelijk plekken lijntjes uitstaan, maar niet altijd is de juiste persoon op de juiste plek, waardoor wij dingen kunnen missen en dat willen wij voor jullie niet.

Dus de vraag is: Wil jij helpen Raakt Media nog informatiever te maken en nog meer te vullen met lokaal nieuws? Reageren mag hieronder of mail naar info@raaktmedia.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *