Hip&Mama cadeauboxen voor vaders, moeders, opa’s en oma’s

Vreemd eigenlijk, dat de Polder nog niet zo bekend is met een bedrijf dat al heel groot is in Nederland en België. Waarvandaan de bestelbusjes af en aan rijden om prachtige cadeauboxen bij (toekomstige) papa’s en mama’s te bezorgen. Aan de Zandvaart in Breezand huist dit bedrijf, dat onder de naam Hip&Mama Box goede zaken doet. En vanaf maandag 16 maart opent ze er ook een winkel: de Hip&Mama Store. Wij gingen eens binnenkijken om kennis te maken.

Eigenaar is Carola Langeveld. “Ik ben bijna drie jaar geleden begonnen. Ik was zwanger van mijn eerste en mijn toenmalige baas wilde dat ik weer fulltime terug zou komen na de bevalling. Maar dat wilde ik eigenlijk niet. Zo ben ik voorzichtig begonnen met het ontwikkelen van maandboxen. Je kon je abonneren en dan kreeg je iedere maand een verrassingsbox thuisgestuurd. Een verwenmoment voor jezelf, als aanstaande moeder”, licht de onderneemster haar stap toe.

Zelf ontworpen servies
Inmiddels is het pakket dat ze aanbiedt behoorlijk uitgebreid. Knuffels, boeken, speelgoed, verzorgingsproducten, kleding en zelfs boxen speciaal ontworpen voor opa’s en oma’s zitten in het assortiment. En sinds kort zijn daar ook nog nieuwe kant-en-klare cadeauboxen bijgekomen.

Het servies dat ze verkoopt, ontwierp ze zelf. Met een leuke tekst op de rand van een bord en prachtige zachte tinten bewerkt. Een cadeautje om van te mogen eten.

Grotere locatie
Van de zomer heeft Carola de stap gewaagd naar het pand aan de Zandvaart, maar ook daar groeit ze al bijna weer uit en dus moet ze op zoek naar een nog grotere locatie. Inmiddels heeft ze ook al zeven personeelsleden in dienst en staat ze dit jaar voor het eerst op de 9 Maandenbeurs van de Huishoudbeurs en natuurlijk in de Raakt Media-stand op de Lentetuin.

Webwinkel
Meer weten over deze prachtige collecties van Hip&Mama Box? Kijk hier voor de webwinkel. De cadeau’s worden thuis gebracht, maar het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen om deze af te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *