Hoe ben jij de corona strijd doorgekomen

Om ons heen horen we genoeg mensen die toch wel een paar kg aangekomen zijn in de coronatijd. Zonde, vooral met het oog op de kerstdagen die er binnen drie maanden aan zitten te komen. Ja de tijd vliegt ons voorbij. Wil je dan ook in december stralen in je mooie pak of jurk en die aangekomen coronakilo’s kwijt zijn? Dan heeft Karin van schoonheidsinstituut I Care aan de Molenvaart voor jou de oplossing.

I Care is al jaren een begrip in Noord Holland op het gebied van schoonheid en een expert op het gebied van afvallen en anti-aging. Binnen haar instituut heeft Karin verschillende mogelijkheden om af te vallen, zodat iedereen bij haar terecht kan. Zo heeft ze de Sun 400 XL voor versneld gewichtsverlies en vermindering van cellutlite. Maar ook de Lipo 3, het alternatief voor liposuctie. “Nee, bij mij in de praktijk wordt er absoluut niet in de mens gesneden, maar we kunnen door de apparatuur wel gericht behandelen waardoor klanten afvallen op de plekken waar zij dat graag willen”, aldus Karin.

Door de verschillende mogelijkheden van afvallen is het voor iedereen mogelijk om binnen I Care af te vallen, of je nu op leeftijd bent, een chronische ziekte hebt of een blessure, er wordt altijd gekeken naar de mogelijkheden om de strijd met de kilo’s aan te gaan, want soms is alleen op je voeding letten niet voldoende.

Ben je opzoek naar een manier om je overtollige kilo’s kwijt te raken? Of dit er nu 5 of 50 zijn, loop eens binnen bij Karin of maak telefonisch (0223- 531991) vrijblijvend een afspraak. Karin vertelt je graag al haar mogelijkheden om samen met jou het gewenste resultaat te behalen.

Deze maand ben je helemaal de gelukkige, want als welkomstkorting geeft Karin de eerste 20 klanten die zich aanmelden een korting van maar liefst 40 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *