Huishoudelijke mededeling

Wat klinkt dat officieel, nou het valt mee hoor. We willen jullie alleen graag informeren over het feit dat we onze schrijfstijl gaan aanpassen.

Bij de start van Raakt Media hebben wij er bewust voor gekozen om alles in de u vorm te schrijven. Wij hadden geen idee welke doelgroep ons zou gaan volgen. Onze gedachtengang was, dat als we in de u vorm schrijven, we iedereen netjes aan zouden spreken. En dat vinden wij ook nog steeds zo.

Alleen is er een maar. Bij sommige teksten past het niet of is de je/jij vorm beter. Zo worden er ook vaak teksten aangeleverd en is het niet passend om deze te herschrijven naar de u vorm.

Vandaar dat wij afgelopen weekend besloten hebben om onze schijfstijl aan te passen naar het onderwerp van de tekst. Het kan hierdoor voorkomen dat er meer geschreven wordt in de jij vorm dan in de u vorm.

Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om nog steeds zelf stukken in te sturen. Dit kan naar info@raaktmedia.nl. Helaas redden wij het niet om overal zelf aanwezig te zijn, dus tips en inspiratie vanuit jullie kant is meer dan welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *