Individuele zwemles Bij B- Balance

Individuele zwemles of te wel turbo zwemlessen is een doeltreffende en snelle manier om een ABC Diploma te halen. Het afzwemmen wordt afgenomen in het EIGEN zwembad. Kinderen en ouders zijn vaak erg lang bezig om hun kind tot een zwemdiploma te laten komen. Je hoeft maar op een verjaardag te komen en gaat het dan over zwemlessen dan hoor je vaak de ouders al zuchten en zeggen, het duurt zo lang. Dit hoeft echt niet!

Wat meestal het geval is bij de reguliere zwemlessen is dat de groepen vaak te groot zijn, dus de leraar moet zijn aandacht teveel verdelen zodat er niet veel individuele tijd overblijft voor het kind. Vaak is het zonde van de energie en tijd om op vroege leeftijd met zwemles te beginnen, omdat de motoriek en de concentratie van het kind kunnen op jonge leeftijd er nog niet aan toe is. Natuurlijk is spelenderwijs watervrij worden zoals in de babygroepen een eerste winst voor de reguliere lessen. Het scheelt dan al een heel traject en dus veel geld.

De individuele lessen zijn 1 op 1 (één leraar, één kind) en duren een half uur, dit is meer dan genoeg vanwege de concentratie en het is al intensief genoeg voor het kind. Tijdens bijna iedere les ga je steeds een stukje vordering zien van je kind, en natuurlijk is het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben. Zo gaan ze de uitdaging sneller aan en vorderen ze snel want ze hebben er plezier in. Ook voor Betty blijft het steeds weer een uitdaging, omdat ieder kind anders is en een andere begeleiding en aanpak nodig heeft. Graag werkt zij met kinderen die extra aandacht nodig hebben en ook met kinderen die een beperking hebben. Ieder individueel kind vordert, op hun eigen niveau.

Betty weet dit vanuit haar jarenlange ervaring, inmiddels doet zij dit werk al 25 jaar. Op de site www.b-balance.nl kan je kijken wat de lestijden zijn en ook hoe je je kan inschrijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *