Ingezonden brief vanuit Logopedie Anna Paulowna

Anna Paulowna, 15-03-2020,

Beste cliënt, ouders/ verzorgers van onze cliënten,

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Thuiswerken is één van de adviezen die wordt gegeven om het Coronavirus in te dammen. Wij willen daar als praktijk gehoor aan geven en hebben besloten dat alle logopedische afspraken vanaf komende week niet meer in de praktijk of op school zullen plaatsvinden. We willen de zorg wel graag continueren en hebben gekeken naar alternatieven.

Daarom gaan we vanaf komende week de logopedische behandeling daar waar mogelijk via telelogopedie voortzetten. (Telelogopedie wordt net als ‘gewone’ logopedie vergoed vanuit de Basisverzekering.)

Hiervoor zullen we, op de afgesproken tijd, met elkaar gaan videobellen. Wij zullen hiervoor het programma Zoom.us gebruiken. U zult hiervoor spoedig informatie van ons over krijgen.
Als de logopedische behandeling voor je kind is, zorg dan dat je samen met je kind klaar zit voor de sessie op de afgesproken tijd. Mocht de tijd vanwege deze vorm aangepast moeten worden, dan kun je gerust contact met ons opnemen. We zullen samen naar een oplossing zoeken.

Voor ons is dit ook nieuw; wij zetten onze schouders eronder en samen zullen we kijken hoe we de telelogopedie zo praktisch en goed mogelijk kunnen invullen. We gaan er samen het beste van maken en hopen op deze manier bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het Coronavirus!

Voor vragen kunnen jullie bij ons terecht via info@logopedie-ap.nl of 0223-520030

Hartelijke groet,
Namens Team Logopedie Anna Paulowna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *