Inschrijving Bloemendagen start 1 maart

Van zaterdag 18 tot en met woensdag 22 april staat de voormalige gemeente Anna Paulowna in het teken van geur en kleur. De inwoners vieren de 67e editie van de Bloemendagen. In de hele polder kunt u ruim honderd mozaïeken, bewegende werkstukken, versierde straten en bruggen bewonderen.

De inschrijving open op 1 maart. Maak tijdens deze editie een mozaïek, versier met de buren de straat, adopteer een brug, zet uw huis en tuin in de schijnwerpers of werk mee aan een werkstuk. Ook bedrijven kunnen dit jaar weer meedoen in de bedrijvencompetitie. Trommel familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s op en doe mee met de Bloemendagen 2020!

Verloting onder eerste tien
Traditiegetrouw verloot de organisatie onder de eerste tien inschrijvingen een taart van Bakkerij Alkemade. Inschrijven kan via www.bloemendagen.nl/inschrijven. Nog nooit meegedaan, maar wel nieuwsgierig? Via www.bloemendagen.nl/deelnemerinformatie leest u meer over de voorbereidingen en plan van aanpak.

Organiseer zelf een randactiviteit
Dit evenement leent zich uitstekend om zelf ook iets rondom de Bloemendagen te organiseren. Dat kan bijvoorbeeld een rommelmarkt, tentoonstelling, workshop, demonstratie, foodtruckfestival of open podium zijn. Inschrijven via onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *