It giet oan! Swim to Fight Cancer in Hollands Kroon

Komt er een Swim to Fight Cancer Hollands Kroon in 2020? Als het aan de organisatie ligt zeker! Echter is versterking van het kernteam nog steeds welkom. Met als doel om van de Swim to Fight Cancer Hollands Kroon 2020 een nog groter succes te maken dan de eerste editie in 2018!

Wie herinnert zich niet de honderden toeschouwers aan de kant van ’t Oude Veer in Hollands Kroon om de 138 deelnemers aan te moedigen. Op 16 september 2018 sprongen de enthousiaste zwemmers het water van slechts achttien graden in om zoveel mogelijk geld bijeen te zwemmen, luid aangemoedigd door het publiek.

Maar liefst 80.000 euro
Mooie beelden die niet alleen op het netvlies van de zwemmers en toeschouwers staat, maar ook op die van de organisatie. En dan het eindresultaat, maar liefst 80.000 euro werd er voor onderzoekers – die onderzoek doen naar de behandeling van kanker – bij elkaar gezwommen. Wat een prestatie voor zo’n kleine, maar zoals weer eens is gebleken, hechte gemeenschap.

Oproep op Raakt Media
Dat smaakt naar herhaling en zo werd samen met Raakt Media een oproep gedaan naar nieuwe kernteam leden. En met succes, vol trots mogen we melden dat er in Hollands Kroon in 2020 weer een Swim zal plaatsvinden! 

Om tafel
Na vele verzoeken van ‘oud’-deelnemers ging het bestuur van 2018, aangevuld met nieuwe bestuursleden, met de landelijke organisatie om tafel om de mogelijkheden door te nemen.  

Goed in communicatie?
Voordat het echter zover is hebben we nog wel hulp nodig van jullie! Bent u goed in communicatie of vindt u het leuk om na te denken over de aankleding van het evenement? Geef u dan snel op om het team te versterken! En mail naar info@hollandskroon.swimtofightcancer.nl.

Houd de berichtgeving op deze site en de sociale media-kanalen van Swim to Fight goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *