Jaagpad

Het jaagpad, wie kent het niet. Menigeen rijdt er met regelmaat langs of overheen. Zo ook dorpsgenoot Rob Alders, sinds enige tijd actief als vrijwilliger bij de Polder Residence. Rob is met name op de bus te vinden waarbij hij tijdens het rijden de meerijders vertelt en bijpraat over datgene wat ze op dat moment passeren. En zo kwamen ook zij op het Jaagpad terecht ook wel de stille kant van het kanaal genoemd. Gezellig kletsend over dit onderwerp ging de tocht verder en was ook Rob nog niks opgevallen.

Tot hij enige tijd later deze zelfde route nogmaals op zijn fiets aflegt en er hierbij achterkomt dat er helemaal nergens een straatnaambordje staat. Zo vertelt Rob; vanaf de pond tot aan de kolksluis helemaal nergens. Dit nodigt Rob uit tot actie en hij heeft een Whatsappsbericht naar de Gemeente gestuurd met de vraag of zij hier iets aan willen en kunnen doen. Dit bericht werd goed ontvangen en er zou onderzoek gedaan worden.

Binnen één week werd Rob teruggebeld met de mededeling dat de desbetreffende persoon er even ingedoken was en langs de plek verder onderzoek naar de naam had gedaan. Kort samengevat: er zijn 4 naam bordjes besteld met ‘JAAGPAD’. Uiteraard zit hier wel een levertijd aan vast van ongeveer 4 weken. Halverwege November zal de Gemeente deze bordjes ontvangen en hierna zullen deze geplaatst worden.

Dus rij je eind November op het Jaagpad? Let dan even extra goed op. Als het goed is, is het Jaagpad dan ook met naam en toename herkenbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *