Jaarlijkse rommelmarkt muziekvereniging Wieringerwaard

Op zondag 8 maart houdt muziekvereniging Wieringerwaard weer de jaarlijkse rommelmarkt. Deze rommelmarkt trekt al jaren bezoekers uit de verre omgeving. Reden is de grote kans om een leuk en bijzonder koopje te scoren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De rommelmarkt start om 11.00 uur en duurt tot 13.30 uur. Tussen 11.00 en 12.00 uur is de toegangsprijs € 2,00. Na 12.00 uur is de toegang gratis.

De locatie is de gymzaal aan de Populierenlaan in Wieringerwaard. In de directe omgeving is voldoende parkeerplaats aanwezig.

Wat is er allemaal te koop?
Ook dit jaar zijn weer aantrekkelijke koopjes te scoren. Behalve dit is er ook weer een antiek-en-curiosahoek ingericht. Natuurlijk ook weer veel speelgoed, kleding, tassen, huishoudelijke apparatuur, tuinmeubels en -gereedschap, audio, gereedschap, grammofoonplaten en cd’s, boeken, servies, glaswerk, spellen en ga zo maar door. Tussen het snuffelen door even rusten, ook dat is mogelijk. Koffie en thee zijn verkrijgbaar. Voor de kinderen zijn er ook diverse activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *