Jongste jeugd kan lekker uitproberen en dollen bij Wironruiters

Het jaar is nog maar net begonnen en de Wironruiters komt al met een nieuwe les. Op zaterdagochtend kan de jongste jeugd nu ook wekelijks les krijgen van de enthousiaste Kim van Dijk. Kim, die sinds de zomer 2019 betrokken is geraakt bij de Wironruiters, leert de kinderen op spelender wijze al echt ponyrijden.

Dollen met elkaar
De deelnemers zijn 6 tot 10 jaar en rijden los. Kim biedt afwisseling in haar lessen. Dit doet ze door gebruik te maken van pionnen en balken en er is volop ruimte om ook te dollen met elkaar. Ponyrijden doe je immers omdat het leuk is.

Eerst even kijken of het leuk is
Deze nieuwe clubles is een logisch vervolg op de opstartlessen die per 25 januari voor de derde keer aangeboden worden. Kim: “Het fijne van deze lessen is dat je nog nergens aan vast zit. Je kunt echt even proberen of je kind het echt leuk vindt en er al aan toe is om wekelijks les te krijgen.”

Eigen pony mee
Om mee te kunnen doen met deze lessen of de clubles dien je te beschikken over een eigen pony of een verzorg- of leenpony. Op dit moment wordt de indeling gevormd voor de aankomende reeks lessen. Meer informatie hierover is te vinden op www.wironruiters.nl of door een mail te sturen aan activiteiten@wironruiters.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *