SamenVaart-kerk viert jubileum met ingebruikname van orgel

Het is al weer 50 jaar geleden dat kerkgebouw de SamenVaart in Breezand in gebruik is genomen, een gelegenheid voor de kerk om even bij stil te staan. Dat doen de kerkleden vrijdag 8 november met een feestelijk miniconcert van het orgel met ondersteuning van zang.

Daarnaast is er afgelopen periode hard gewerkt om een orgel uit
Engeland in de SamenVaart-kerk te krijgen, deze te installeren en om ervoor te zorgen dat alle onderdelen goed werken. Inmiddels is het zover dat het orgel gereed is. Graag laten ze horen welke prachtige klanken er uit het orgel komen.

Uitnodiging
Naast het concert is er in de hal van de kerk een fotocollage van 50 jaar SamenVaart te zien. Een aantal gemeenteleden heeft de schilderijen gemaakt rond het thema: onderweg met de A(a)nder.

Na het concert is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. U wordt van harte welkom geheten vanaf 19.30 uur en wordt ontvangen met koffie en thee. Het programma start om 20.00 uur.

Feestelijke dienst
Op zondag 10 november om 10.00 uur is er een extra feestelijke dienst in de kerk, waarin ook het thema van de schilderijen centraal staat. Ook dan is iedereen weer van harte welkom.
Als u vrijdag 8 november komt, wilt u dit dan even laten weten via
elainevlaming@gmail.com of 06-23417864?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *