Kaarten actie Studio Moos

Studio Moos wie kent de winkel op de hoek van winkelcentrum Molensluis niet. Bijna 1 jaar geleden is eigenaresse Audrie Dijkstra deze leuke winkel gestart, een winkel waar je bijna niet voorbij kan lopen zonder even naar binnen te glippen en de laatste items te bekijken.

Of het nu om een babycadeautje gaat, of je zoekt iets voor in huis of dames kleding nodig hebt er hangt of staat altijd wel iets leuks en iets nieuws in de winkel.
Maar ook bij Studio Moos wordt het door het virus stiller in de winkel. De gezelligheid van een praatje en inloop missen de dames van Studio Moos dan ook.

Maar zo ondernemend als ze is heeft ze hier de oplossing op gevonden met een super leuke actie, en een actie waar iedereen aan mee kan doen.

Tot aan het einde van de maand mag iedereen een kaartje naar Studio Moos sturen (Molenvaart 29, 1761 AA Anna Paulowna). Een beetje gezelligheid voor Audrie ondanks dat jullie niet bij haar (kunnen) komen, en aan het einde van de maand trekt Audrie uit al die kaartjes 1 winnaar en die wint het Studio Moos verrassingspakket!

Geen kaartje in huis? Studio Moos verkoopt zelf de leukste kaarten deze kunt u bestellen via de website of door te bellen (06-82204888) naar de winkel en dan helpt Audrie u met alle vragen met liefde verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *