Kattenbaasjes met gerust hart op vakantie dankzij kattenhotel van Dienst voor dieren

Donna Pruisscher woont in Haringhuizen op een boerderij. Eerder stelden we haar al voor op onze site. Vandaag iets meer over haar kattenhotel.

Donna is dol op dieren. Zo dol, dat ze er haar werk van maakte. Ze begon een kattenhotel. Ze legt uit hoe dat zo tot stand kwam: “We hadden een aantal kamers over nadat de ouders van mijn vriend gingen verhuizen. Toen ik een cursus baanbereik ging volgen, omdat ik nog niet goed wist wat ik wilde, kwamen ook onze hobby’s en kwaliteiten ter sprake.”

Perfecte locatie en kennis van dieren
Iemand op die cursus vroeg haar: ‘waarom begin je geen pension? De ruimte heb je al, een perfecte locatie en kennis en passie van allerlei dieren ook.’ Het kwartje viel bij Donna en ze dacht: ‘ik ga het gewoon proberen!’

Hele zomervakantie vol
“Al snel kwamen de eerste klantjes aan rommelen, de hele zomervakantie zat ik vol. En dat nog maar voor het eerste jaar, dat is onwijs gaaf. 
Ik heb nu een privé kattenhotel, dus ik werk per eigenaar. Dat betekent dat er geen vreemde katten bij elkaar in een kamer zitten. Ideaal voor de wat bangere katten of katten die medicatie of dieetvoer hebben.” 

Met gerust hart op vakantie
Het hotel is leuk ingericht met krabpalen, klimkasten, lekkere bankjes, verstophoekjes, speeltjes en een kattenfontein. “Ik doe dit werk met plezier, elke dag. Ik vind het supermooi en dankbaar werk. De baasjes kunnen met een gerust hart op vakantie!”

Vogels kijken en klimmen
Ook kunnen de katten apart naar buiten in een kattenren. Lekker naar de vogels kijken en klimmen op boomstammen. Om de baasje op de hoogte te houden van het wel en wee van hun dierbare huisgenootjes, stuurt Donna ze dagelijks foto’s. “En ze kunnen op mijn Facebook meekijken hoe het met hun dier gaat.”

Ook konijnen en cavia’s
Zoals Donna al eerder vertelde in de voorstelronde op onze site, zorgt ze ook voor de opvang van konijnen en cavia’s. Wilt u een keer komen kijken of alvast reserveren? Laat het haar weten. Zij is te vinden via haar Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *