In tijden als deze doet de kerk een stapje extra

In deze tijden waarin van ons verwacht wordt thuis te blijven, is de kerk helaas ook gesloten. Voor vele mensen onder u is de kerk een plek van verbinding en tot u zelf komen. Het pastorale team begrijpt het gemis en daarom heeft het hun doen besluiten om naar u thuis toe te komen en wel online.

Film
In de onderstaande film nodigt Pastoor Ivan u van harte uit om aankomend weekend zijn eerste dienst online te gaan bekijken. Hij gaat dezelfde dienst houden als dat er voor dit weekend gepland stond.

Tijdstip
Helaas kunnen wij u nog niet het exacte tijdstip geven wanneer de dienst online komt te staan. Maar zodra deze online staat blijft hij ook op onze website staan.

Misintentie
Uiteraard is het nu ook mogelijk om een misintentie in te dienen dit kunt u doen door te mailen naar info@raaktmedia.nl wilt u hierbij de naam van de persoon en de betreffende kerk vermelden. Dan dragen wij er zorg voor dat de informatie op tijd bij Pastoor Ivan is.

Hulp
Graag willen wij gebruik maken van jullie hulp. Wij weten inmiddels dat ons bereik groot is maar dat wij nog niet iedereen bereiken. Wilt u met ons samen ervoor zorgen dat juist de mensen die online nog niet zo vaardig zijn, maar wel betrokken zijn met de kerk dit bericht ook te horen en zien krijgen. Alvast bedankt.

2 gedachten over “In tijden als deze doet de kerk een stapje extra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *